Coachande medlemskap

Behöver du mer motivation och stöd för att nå ditt mål?

Med start januari 2023 startar vi upp coachande medlemskap där du helt enkelt har ett grundmedlemskap där du får hjälp med kostupplägg, träningsupplägg, träningsplanering, vägningar och uppföljning. Du har en coach som loggar alla dina träningspass, och hör av sig när du missat ett pass som står med i planeringen. När du uppnår dina delmål samt träningsplaneringar får du då också belöningar och pepp!

Grymt eller hur?

Du väljer själv bindningstid och kan under denna tid upp och nedgradera dig med 2 mån förbehåll . Dvs minst 2 mån med det valda antalet PT timmar.

 • 12 Mån bindningstid 699kr/mån
 • 6 Mån bindningstid 799 kr/mån
 • Första månaden 1499 kr (2 träffar)

I grundupplägget har du varje månad:

 • Gymkort med IR bastu.
 • Handduksservice
 • Schampoo/balsam från Maria åkerberg i duschar och WC
 • Inbody vägningar med fett och muskelscan. Upptill 2 per månad.
 • 1 uppföljning med din coach
 • påminnelse när du missat ett och flera pass.
 • Belöning när du uppnår tränings mål och delmål.

Vem riktar sig paketet till?
Det riktar sig främst till dig som står inför en livsstilsförändring, ex komma igång med träning, äta bättre, gå ner i vikt, träna inför maraton, rehabilitera en skada osv.

Du söker ett gym som är lugnare, har mer fokus på individen, är anpassningsbart. Du söker ett gym för återhämtning och en plats att trivas på och längta till.

Kanske har du hamnat i klimakteriet, kroppen slår revolt du känner inte igen dig själv och behöver hjälp från ngn av våra klimakteriecoacher?

Du har hamnat i en vikt som du inte kommer ifrån, tidigare kunnat minska i vikt utan problem, bantat flera gånger man plötsligt går du bara upp och upp i vikt?

Du vill ge träning en ärlig chans att bli kul, för du vet du behöver det? (Men avskyr det?)

för detta är inte ett abonnemang med bara PT eller ett gymkort som blir oanvänt. Här har du programmet som kräver ditt engagemang, någon som ifrågasätter dina ursäkter och ser till att du minsann kommer ifrån dem och uppnår dina mål!


Skall jag välja 6 eller 12 månader?

detta kan du diskutera mer med din coach vid första tillfället, men har du stora mål som kräver mycket förändring, mkt insats från din sida, kanske mycket förändringar i vardagen är det smart att dra ut på en längre bindningstid, var realistisk och sätt mål som går att nå så slipper du misslyckas i onödan. Räkna med 2 mån extra efter att du uppnått ditt mål, för att säkerställa att du kommer klara dig på egen hand.

saker som påverkar ex en viktminskning är stress, klimakteriet, hormoner och vissa typer av mediciner. Detta behöver man tänka på när du lägger upp en realistisk hållbar plan.

Behöver du mer stöd, pepp och tidsbokningar?

Köp till PT och massage tillfällen:

 • 1-5 h/mån 699kr/h
 • 6-12h/mån 649 kr/h

Antal möjliga platser är begränsat då vi är ett center fokuserat på det exklusiva som att inte ha någon trängsel.

Välkommen med din ansökan!

Villkor:

1 månadens villkor betalas med swich eller kort i receptionen, Vid första tillfället. Därefter dras avgiften via AG månadsvis 1 månad i förskott.

Flytt av tider/sjukdom:

Vid sjukdom skall tiden avbokas senast 24 h innan annars debiteras den till fullt pris.

Tiderna från 1 månad kan flyttas Max 4 veckor. (Exempelvis vid avbokning pga sjukdom så kan man sprida ut dem under månaden efter.)

Paus/frysa abonnemang:

Abonnemanget kan pausas under ex semester osv.
Abonnemanget kan pausas vid läkarintyg att träning ej skall utföras, dvs träning gör tillståndet sämre.


Utebliven debitering:
Om det saknas pengar vid autogiro dragningen, görs 2 nya försök. Därefter skickas en faktura med beloppet samt en påminnelseavgift på 60 kr. Efter 15 dagar skickas betalningen till inkasso.

Träningen stoppas till full ersättning lagts.