Koncept och gym

Lunds Livsstil och Hälsocenter är ett privatägt litet gym som startades av mig, Katarina Birch i januari 2015. Lunds Livsstil & Hälsocenter startades eftersom jag ansåg att det saknades ett träningscenter där du får det där extra stödet och hjälpen för att du ska kunna nå en naturlig och hälsosam livsstils förändring. Jag valde också att skapa ett gym som ger en trygg, lugn känsla, inriktat till just dig som inte ens gillar gym eller träning, troligtvis har du aldrig tränat på annat gym heller.

VI är mycket noggranna med att hålla vårt medlemsantal lågt så att du alltid har känslan av att det är rymligt och lugnt.

Vi fokuserar lika mycket på din nuvarande vardagslivsstil, familj och arbete som dina realistiska mål och tillsammans kan vi sätta upp en handlingsplan som gör det möjligt för just dig att nå dina mål utan stress, press och misslyckande. Vi vill vara det personliga gymmet där du känner vårt stöd som hjälper dig att förbättra din hälsa och ditt välmående. Tillsammans ser vi till att du når dina mål.

Antioxidanter

Våra kunder är vanligen kunder som vill och behöver gå ner i vikt och oftast redan har försökt allt annat på egen hand, men vi har även kunder som har arbetsskador, stress, artros m.m. Vissa är osäkra på hur de skall träna för att det skall bli bättre eller åtminstone inte värre, andra är vana i gymmet och vill istället utveckla en stark balanserad och smidig kropp. Vi levererar ett helhetskoncept där du kan lägga till massage och personlig träning i ditt träningskort*, (*kostnad tillkommer) hur mycket väljer du själv.

På detta vis är vi säkra på att våra medlemmar tränar rätt, hälsosamt och dessutom når sina mål. Vi har en nära och bra relation vilket gör det hela mer tryggt och bekvämt. Vår arbetstitel är Hälsocoach och vi är utbildade inom massage, personlig träning, kostrådgivning, coachning och gruppträning.

Allt för att du skall lyckas!

Weight-Loss-55

BLI MEDLEM

BLI PT-KUND