My Biggest Challenge

BIGGEST CHALLENGE

Vill du vara med i nästa fantastiska gäng som gör

The_biggest_challange_original-page-001 (1)

Biggest Challenge 8 veckor  a 60 min

3 ggr – 4 999 kr

2 ggr – 3 999 kr

Vi söker 10 personer som vill lära sig mer om hälsa, träning och komma i sin bästa form.
Är du den vi söker till My Biggest Challenge?

Upplägget innebär:

8 veckors träning liknande biggest loser på TV, välj mellan 2 eller 3 ggr/ vecka.

Er tuffa tränare pushar och uppmuntrar er till max, att orka och våga göra det där lilla extra som ger synliga resultat!

Våra personliga tränare har bred kunskap och utbildning för att kunna guida dig framåt med din träning, men framförallt ett jäkla pepp och driv att se dig lyckas!

Du får förutom träningen

Eget anpassat kostupplägg samt online PDF receptbok

4 Tillfällen Gruppcoachning

Samt fri tillgång till Gym, bastu!

Under dessa 8 veckor arbetar vi aktivt med en coachningsbok för att skall arbeta med din mål och med bättre chans lyckas bibehålla eller fortsätta din Vikt/träningsresa efter avslutad period.

Vi söker dig som är motiverad och vill göra en rejäl livsstils förändring med ordentligt stöd hela vägen.

Urval: The Biggest Challenge är ett specialprogram med syfte att komma igång med träning och testa på det mesta i träningsväg. Upplägget kan hjälpa dig att gå ner i vikt säkert och effektivt, eller bara öka din hälsa och kunskap om kost. Vi tränar ihop i en mindre grupp med en Personlig tränare som utmanar er varje gång till lite mer än vad vi kan.

Kosten: Vi arbetar helt efter livsmedelsverkets rekommendationer. Varje upplägg anpassas efter dig och vad du behöver äta för att uppleva en bättre hälsa. Vi är återförsäljare av FOODBOX, Om du väljer att köpa till mat får du ner frysta Matlådor som är anpassad helt efter livsmedelsverkets rekommendationer. Detta hjälper dig igång med en bra matvanor och inspirerar dig sedan att komma igång med en bra och hälsosam matlagning för tiden efter My Biggest Challenge. Under dessa 8 veckor kan du lägga all din energi på att äta en nyttig frukost, mellanmål, motionera och skapa nya rutiner.

Syfte: Vi vill att du efter dessa 8 veckor kommit igång så passa bra att du på egen hand kan fortsätta din resa och ev. viktminskning med nya fasta rutiner som ger dig mer energi och glädje. Vi vill se en gladare, starkare och mer nöjd individ! Och du kommer tycka träning är KUL!

Målgrupp: Vi riktar oss till dig som vill komma igång med träningen, ev gå ner i vikt samt  samt skapa nya långvariga rutiner.

Är det dig vi söker? Ansök genom att boka en konsultation här

eller Maila oss för om du behöver en annan tid,

Vi meddelar den 5 september om du fått en plats eller ej! (Begränsat antal platser)

Sista tiden för konsultation är 5 september

Ange namn, e-post, mobil nr samt mål/syfte med deltagande i Biggest Challange.

Captcha:
7 + 14 =