PT Kampanj

20 % på 10 h PT-Paket

Gäller Till och med 31/9-2021

10 h NU:  6 399 kr  (Ordpris: 7 999 kr)

Paketet har 1 års giltighet från inköpsdatum.

*Gäller ej hos Katarina

Investera i din egen hälsa, En investering för Livet!StyrketräningHantel

Vi erbjuder personlig träning oavsett dina tidigare erfarenheter eller mål. Att träna med en driven och motiverande PT är alltid en investering för livet, vi anpassar dina paket efter vad du behöver kanske behöver du lite mer stöd just i början eller någon som jagar dig dagligen med uppdateringar och peppning?

Oavsett vilket mål eller vilken träningserfarenhet du har hjälper din PT dig att göra din träning motiverande och effektiv.

Din PT är en personlig tränare som hjälper dig att nå dina mål samtidigt som du lär dig om träningen under resans gång. En PT hjälper dig att få ut maximalt av din träning.

Våra PT:s kan hjälpa dig med allt ifrån:

 • Att komma igång med din träning
 • Att lägga upp specifika träningsprogram för särskilda ändamål, till exempel att
  • Gå ner i vikt
  • Öka muskelmassa
  • Bli skadefri
  • Springa Marathon eller andra lopp

…eller något helt annat!

Så här fungerar det att träna med en PT

Din personliga tränare hjälper dig med alltifrån kostrådgivning, mätningat, tester och uppföljning till ett individuellt anpassat träningsprogram. Framförallt är din PT med dig under hela träningspasset. Dels för att se till att du gör dina rörelser rätt men också för att peppa dig att ta ut dig till max.

Behovsanalys ligger till grund för ditt träningsprogram

Vid ert första möte gör din PT olika typer av analyser:

 • En behovsanalys
  • I behovsanalysen frågar din PT om din träningsbakgrund, eventuella skador och sjukdomar, syfte och målsättning med träningen.
 • Kapacitetsanalys.
  • Beroende på tidigare erfarenhet er och skador görs en kapacitetsanaly, där ser PT:n över din fysiska status genom att utföra relevanta fystester.

Baserat på den information som kommer fram skapas sedan ett personligt utformat träningsprogram.

Dokumentation och tester

Din PT håller också reda på dina framsteg genom att detaljerat dokumentera varje träningstillfälle t.ex. belastning, repetitioner, sträcka och tid. Dessutom har den personliga tränaren möjlighet att göra olika fystester, exempelvis kan du testa din kondition och kroppssammansättning.

Snabbare effekt med personlig träning

Få saker är så motiverande som att svart på vitt kunna konstatera att man har blivit starkare, fått bättre kondition eller gått ner i vikt tack vare den träning du har utfört. Så gott som alla som tränar med PT märker betydligt snabbare resultat än när de tränar på egen hand. Det bokade mötet med den personliga tränaren sporrar dig att ta dig till träningen även de dagar då motivationen tryter.

Boka kostnadsfri konsultation här!