My Biggest Challenge

BIGGEST CHALLENGE

Vill du vara med i nästa fantastiska gäng som gör

The_biggest_challange_original-page-001 (1)

Biggest Challenge 8 veckor a 50 min per tillfälle

2,5 ggr/vecka – 4 499 kr  Inkl. extra träning/föreläsning 2:a lördag

För dig som är redo att ta steget öka din hälsa och utvecklas i en grupp. Vi är en trygg liten grupp som tar hänsyn och anpassar upplägg efter dina skador och hjälps åt att pusha varandra. Varje individ ska kunna utvecklas utifrån dennes förutsättningar, Tillsammans jobbar vi mot de mål som du har satt upp.

Upplägget innebär:

8 veckors träning liknande biggest loser på TV, 2 gånger i veckan, samt 2:a lördag är det specifik gymträning med PT eller föreläsning.

Er tuffa tränare pushar och uppmuntrar er till max, att orka och våga göra det där lilla extra som ger synliga resultat!

Våra personliga tränare har bred kunskap och utbildning för att kunna guida dig framåt med din träning, men framförallt ett jäkla pepp och driv att se dig lyckas! Fokus ligger alltid på att du skall ha kul och förhoppningsvis hitta många nya trevliga träningskompisar att vara aktiv med!

Du får förutom träningen

Eget anpassat kostupplägg samt online PDF receptbok

Samt fri tillgång till Gym, bastu!

2 tillfällen Gruppföreläsningar (Lördagar)

2 Tillfällen GYM – Styrketräning (Lördagar)

Möjlighet till eget träningsprogram

Vi söker dig som är motiverad och vill göra en rejäl livsstils förändring med ordentligt stöd hela vägen.

Urval: The Biggest Challenge är ett specialprogram med syfte att komma igång med träning och testa på det mesta i träningsväg. Upplägget kan hjälpa dig att gå ner i vikt säkert och effektivt, eller bara öka din hälsa och kunskap om kost. Vi tränar ihop i en mindre grupp med en Personlig tränare som utmanar er varje gång till lite mer än vad vi kan.

Kosten: Vi arbetar helt efter livsmedelsverkets rekommendationer. Varje upplägg anpassas efter dig och vad du behöver äta för att uppleva en bättre hälsa. Vi är återförsäljare av FOODBOX, Om du väljer att köpa till mat får du ner frysta Matlådor som är anpassad helt efter livsmedelsverkets rekommendationer. Detta hjälper dig igång med en bra matvanor och inspirerar dig sedan att komma igång med en bra och hälsosam matlagning för tiden efter My Biggest Challenge. Under dessa 8 veckor kan du lägga all din energi på att äta en nyttig frukost, mellanmål, motionera och skapa nya rutiner.

Foodbox säljs till kraftigt rabatterat pris när du deltar i My biggest challange!

Lunch 5 dagar/ vecka (8 veckor) = 40 lådor – 2160 kr

Lunch+ Kvällsmat  5 dagar/ vecka (8 veckor) = 80 lådor – 4000 kr

Syfte: Vi vill att du efter dessa 8 veckor kommit igång så passa bra att du på egen hand kan fortsätta din resa och ev. viktminskning med nya fasta rutiner som ger dig mer energi och glädje. Vi vill se en gladare, starkare och mer nöjd individ! Och du kommer tycka träning är KUL!

Målgrupp: Vi riktar oss till dig som vill komma igång med träningen, ev gå ner i vikt samt  samt skapa nya långvariga rutiner.

Det finns även visat intresse för en DAG grupp, ange isfåall om det är aktuellt och vilka dagar samt tider som passar!

Vi behöver din anmälan senast 30 januari!

Är det dig vi söker? Ansök genom att maila oss nedan!

(För dig som vill ha hjälp med kostrådgivning och kostupplägg behöver gå igenom en noggrannare konsultation ang. kostvanor samt väga för att kunna beräkna en hälsosam kostplan!

START V 6

  • Måndag + Onsdag 19.00-120.00
  • 2a Lördagar 09.00-10.00
  • Vid behov eller vid  ev sjukdom, jobb kan man byta till någon av de andra grupperna detta behöver anmälas minst 24 h till ansvarig PT.

Ange namn, e-post, mobil nr samt mål/syfte med deltagande i Biggest Challange samt vilka dagar som passar för din träning.

Captcha:
3 + 12 =